Mămăligă cremoasă cu pui, șalotă caramelizată, rucola

Mămăligă cremoasă cu pui, șalotă caramelizată, rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mămăligă cremoasă cu pui, șalotă caramelizată, rucola. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 716 calorii. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, mămăligă, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de vițel cu șalotă prăjită, rucola și mămăligă moale, Varză Caramelizată Pe Mămăligă Cremoasă, și Mămăligă cremoasă cu anghinare, ceapă caramelizată și Ragout de măsline.

Instrucțiuni

1
Feliați puiul pe jumătate orizontal, astfel încât bucățile să aibă o grosime egală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți 4 căni de bulion într-o cratiță medie la foc mediu pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați puiul și reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand puiul este doar fiert (160 F), aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați puiul în farfurie (rezervați tot bulionul) și tăiați-l în bucăți de mărimea mușcăturii când este suficient de rece pentru a fi manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Puneți puiul într-un castron mic și turnați 3/4 cană de bulion peste pui pentru a se menține umed. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți 3 linguri de ulei în tigaie medie la foc mediu până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați șalotă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru și gătiți, amestecând, până când șalota începe să devină aurie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Încălziți 5 căni de bulion (folosind atât bulion de gătit de pui, cât și bulion proaspăt neutilizat) într-o cratiță mare cu fund greu, la foc mediu-mare. Când bulionul fierbe, amestecați mămăliga într-un flux fin și constant. Aduceți la foc mic, amestecând, apoi reduceți focul, astfel încât amestecul să rămână la fierbere mică (Vezi nota de mai sus). Gatiti pana cand mamaliga este moale si cremoasa, amestecand ocazional (Vezi nota de mai sus) si adaugand bulion suplimentar dupa cum este necesar (folositi apa daca bulionul se epuizeaza).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Când mămăliga este gătită, se ia de pe foc și se amestecă în unt și parmezan până se combină. Condimentează după gust și păstrează cald (Vezi nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Adăugați puiul (cu bulion) la șalotă și încălziți la foc mediu până când tocmai s-a încălzit. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
11
Lingurați mămăliga în boluri de servire și acoperiți cu amestec de pui și nuci de pin. Se acoperă cu rucola și se stropește cu uleiul rămas și un strop de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista