My-Oh-Mahi! Acesta este un Taco de pește bun

My-Oh-Mahi! Acesta este un Taco de pește bun
My-Oh-Mahi! Asta e un Taco de pește bun necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 998 calorii, 48G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 8.61 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați Creme fraiche, ardei jalapeno, un cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Oh Mahi, asta e un Taco de pește bun, Sos de taco de pește rău bun, și Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, Roughy portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu și adăugați jalapeno, ceapa roșie tocată mărunt și usturoiul. Gatiti 3-4 minute, apoi adaugati fasolea si chimenul si amestecati impreuna. Condimentați fasolea cu sare și piper și pliați în chutney. Reduceți căldura la minim pentru a vă menține cald, amestecând din când în când pentru a nu le arde. Dacă boabele se usucă înainte de a fi gata să le folosiți, adăugați un strop de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Zest unul dintre limes și pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Combinați sucul ambelor limes, sosul fierbinte, mierea, 2 linguri de ulei de canola, sare și piper cu ceapa feliată, cilantro și varza mărunțită. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Încălziți un grătar în aer liber la mediu sau preîncălziți broilerul. Condimentează peștele cu lingura rămasă de ulei, 2 lingurițe de coajă de tei și condimentul la grătar. Gatiti pestele pe gratar cu capacul inchis sau sub broiler timp de 8 minute in total, pana cand este fiert, rotind o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Crisp cojile taco și blister tortilla pe gratar sau în cuptor. Lipiți tortilele de făină înmuiate pe cojile crocante de taco cu câteva linguri de piure de fasole neagră. Umpleți fiecare coajă de taco învelită în tortilla cu o jumătate de bucată de pește, fulgi și acoperiți cu niște varză și creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Creme FraicheCreme Fraiche
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
DuzinăDuzină
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Serviți 2 tacos învelite în tortilla de persoană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista