Muștar de arțar-găini glazurate cu cuscus de porumb și mazăre
Găinile glazurate cu muștar de arțar cu cuscus de porumb și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1077 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cap la magazin și ridica morcovi, sare și piper, Cornish găină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Găini de vânat Cornish glazurate cu arțar cu morcovi, Păstârnac Glazurat De Arțar Și Salată De Cuscus Israelian, și Șuncă glazurată cu muștar-arțar.
Instrucțiuni
Îndepărtați gâtul și măruntaiele de la găină; rezervați pentru o altă utilizare sau aruncați. Scoateți și aruncați orice buzunare de grăsime. Cu foarfece de pasăre sau foarfece de bucătărie, împărțiți pasărea în jumătate pe lungime prin stern și coloana vertebrală. Clătiți jumătățile și uscați-le; așezați, pielea în sus și ușor depărtate, pe un suport ușor uns într - o tavă de copt căptușită cu folie de 10 pe 15 inci. Aranjați morcovii ușor depărtați alături.
Prăjiți în cuptorul obișnuit sau cu convecție 425 până când găina este ușor rumenită, 20 până la 25 de minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați siropul de arțar și muștarul. Clătiți și înșirați mazărea dacă folosiți proaspăt.
Scoateți tigaia din cuptor și periați jumătățile de găină și morcovii cu amestec de muștar, rotind după cum este necesar pentru a acoperi toate părțile. Puneți jumătățile de piele pe raft și continuați să prăjiți cu morcovi până când carnea de la osul coapsei nu mai este roz (tăiată pentru a testa), cu 10 până la 14 minute mai mult.
Cu aproximativ 8 minute înainte ca găina să fie gata, într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mare, aduceți bulionul, porumbul, mazărea și boabele de piper la fierbere. Se amestecă cuscusul. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc; lăsați să stea până când bulionul este absorbit și cuscusul este fraged pentru a mușca, aproximativ 5 minute.
Mound cuscus în mod egal pe plăci. Puneți o jumătate de găină pe fiecare movilă și aranjați morcovii alături de cuscus.
Se adaugă sare și piper după gust.