Mușcături Picante De Hot Dog

Mușcături Picante De Hot Dog
Picant hot Dog Bites ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 38 de minute. Un amestec de zahăr brun ferm, ketchup, hot dog și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Hash De Hot Dog Cu Legume Prăjite, Pizza De Casă Pentru Câini De Pasăre, și Mușcături picante de brânză pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Hot dog-urile funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și rosul. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 38 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista