Mușcături picante de brânză
Mușcăturile picante de brânză necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 82 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână parmezan, unt, gruyul matur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 3%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chard picant Mac 'N' Cheese Bites {Cooper Deli Cheese}, Mușcături Picante De Brânză, și Mușcături Picante De Slănină Cu Trei Brânzeturi.
Instrucțiuni
Cerneti faina si putina sare intr-un bol. Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 150 ml apă rece și untul tocat. Se aduce la fierbere, amestecând până se topește untul. Sfat în toată făina și, folosind o lingură de lemn, bateți tare până când amestecul devine neted și începe să părăsească partea laterală a tigaiei.
Se ia de pe foc, se bate în gruyre și jumătate de parmezan și se răcește timp de 5 minute. Bateți treptat ouăle până când aveți un amestec neted, gros, dar spoonabil, este posibil să nu aveți nevoie de tot oul. Poate fi pus deoparte acum timp de 2 ore fără răcire.
Când este gata de servit, încălziți uleiul într-o tigaie cu grăsime adâncă la aproximativ 180C. folosind 2 lingurițe scoateți păpuși îngrijite și aruncați cu grijă în uleiul fierbinte. Fry 6-8 dollops un timp de 3-4 minute până când de aur și clare dunk dollops sub maro uniform. Reîncălziți uleiul după cum este necesar.
Se scurge pe prosoape de hârtie, se presară cu restul de parmezan.