Mușcături de vită de trandafir cu cremă de hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați mușcăturile de vită de trandafir cu cremă de hrean. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, untul, friptura de vită rară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mușcături picante de vită și hrean, Mușcături de vită cu sos cremos de hrean, și Glisoare De Vită Cu Cremă De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 350 F. feliați bagheta în 18 cercuri subțiri.
Ungeți ambele părți ale fiecărei felii cu unt topit.
Așezați cercurile de baghetă pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 7-10 minute, rotind la jumătate, până se rumenesc, apoi lăsați să se răcească.
2 Pentru a face crema de hrean, combinați CR aproxormme fra sau smântâna cu hreanul și condimentați după gust. Când cercurile de baghetă s-au răcit, așezați o lingură de cremă de hrean deasupra fiecăruia.
Tăiați fiecare felie de carne de vită pe jumătate pe lungime, apoi rulați-o pentru a forma o spirală frumoasă de trandafir.
Așezați o rolă de carne de vită deasupra fiecărui cerc de baghetă, apoi garnisiți cu frunze de năsturel.
Retipărit cu permisiunea anului Vintage Tea Party: petrecerea perfectă a ceaiului pentru fiecare ocazie de Angel Adoree. Copyright pentru Editura octopus 2013 / Text copyright pentru Editura Angel 201
Fotografii de Yuki Sugiura. Publicat pentru prima dată în Marea Britanie în 2012 de Mitchell Beazley, o amprentă a Octopus Publishing Group Limited.