Mușcături De Plăcintă Cu Oală De Pui

Mușcături De Plăcintă Cu Oală De Pui
Această rețetă face 35 de porții cu 203 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă, morcov, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Pentru cojile de patiserie:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
2
Încălziți cuptorul la 204° și aranjați un suport în mijloc. Între timp, tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și pudrați-le ușor cu făină. Desfaceți 1 foaie de patiserie, așezați-o plat pe una dintre foile de copt și puneți-o la congelator timp de 15 minute. Lăsați celălalt pachet de foietaj la frigider și puneți cealaltă foaie de copt deoparte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți patiseria din congelator și glisați-o pe o suprafață de lucru de pe pergament. Tapetați foaia de copt cu o foaie proaspătă de pergament și puneți-o deoparte. Desfaceți a doua foaie de patiserie, așezați-o plat pe foaia de copt cu făină rămasă și puneți-o la congelator timp de 15 minute.3între timp, folosiți un tăietor rotund de 1-3/4 inci pentru a tăia 35 de cercuri din prima foaie de patiserie, împingând drept în jos prin patiserie fără a răsuci.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Îndepărtați resturile și transferați cercurile pe foaia de copt cu pergament proaspăt, lăsând 1/4 inch de spațiu între fiecare; pune deoparte la temperatura camerei.4
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Bateți împreună oul și apa într-un castron mic până se combină; pus deoparte.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scoateți a doua foaie de patiserie din congelator și glisați-o pe suprafața de lucru de pe pergament. Folosind tăietorul de 1-3 / 4 inci, tăiați 35 de cercuri, împingând drept în jos fără răsucire. Folosind un tăietor rotund de 1-1/4 inci, decupați cercuri concentrice mai mici din centre (dacă patiseria devine prea moale, readuceți-o la congelator până când este fermă).
7
Îndepărtați centrele mai mici și resturile exterioare pentru a dezvălui inelele de foietaj. Acum ar trebui să aveți 35 de cercuri mai mari și 35 de inele.
8
Așezați foaia de copt în congelator până când patiseria este fermă, aproximativ 5 minute.6utilizați o perie de patiserie pentru a peria ușor fiecare dintre cercurile mai mari cu spălarea ouălor, lucrând câte 5 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
9
Așezați inelele deasupra cercurilor mai mari, aliniați marginile și apăsând ușor pentru a le face să adere. Aruncați restul de spălare a ouălor.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Coaceți până se rumenesc și se umflă, aproximativ 20 până la 25 de minute. Folosind mânerul unei linguri largi de lemn, dați cu pumnul în centrele cojilor de patiserie. Lăsați cuptorul pornit. (Dacă faceți cojile de patiserie în avans, păstrați-le într-un recipient etanș la temperatura camerei.)Pentru umplutura de plăcintă cu oală de pui:1frecați pieptul de pui pe ambele părți cu uleiul de măsline și condimentați generos pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
PunchPunch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Așezați pe o foaie de copt și gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 74°, aproximativ 30 până la 35 de minute.2
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Scoateți din foaia de copt pe o tăietură și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 20 de minute. Când puiul este gata, scoateți carnea din os, aruncând pielea, cartilajul și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Tăiați carnea în cuburi de 1/4 inch și puneți-o deoparte (veți avea nevoie de 1 cană).3topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați țelina, șalota și morcovul și condimentați generos cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat aproape, aproximativ 5 minute.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
15
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați cu grijă coniacul sau sherry-ul. Creșteți căldura la mediu mare, readuceți tigaia în aragaz și gătiți până când alcoolul s-a evaporat aproape, aproximativ 2 minute.5reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
ConiacConiac
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Adăugați smântâna, bulionul sau bulionul și salvia, amestecați pentru a combina și fierbeți, reglând focul după cum este necesar, până când legumele sunt fragede, aproximativ 4 minute. Între timp, așezați amidonul de porumb și apa într-un castron mic și amestecați pentru a combina.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie. Se aduce la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Se ia de pe foc și se amestecă mazărea, pătrunjelul și puiul rezervat până se acoperă și se încălzește. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.7când este gata de servit, puneți umplutura fierbinte în cojile de patiserie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
19
Distribuie Această Rețetă
20
Print
21
E-mail
22
Salva (205)

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții35
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista