Această rețetă face 35 de porții cu 203 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă, morcov, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
1
Pentru cojile de patiserie:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
2
Încălziți cuptorul la 204° și aranjați un suport în mijloc. Între timp, tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și pudrați-le ușor cu făină. Desfaceți 1 foaie de patiserie, așezați-o plat pe una dintre foile de copt și puneți-o la congelator timp de 15 minute. Lăsați celălalt pachet de foietaj la frigider și puneți cealaltă foaie de copt deoparte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți patiseria din congelator și glisați-o pe o suprafață de lucru de pe pergament. Tapetați foaia de copt cu o foaie proaspătă de pergament și puneți-o deoparte. Desfaceți a doua foaie de patiserie, așezați-o plat pe foaia de copt cu făină rămasă și puneți-o la congelator timp de 15 minute.3între timp, folosiți un tăietor rotund de 1-3/4 inci pentru a tăia 35 de cercuri din prima foaie de patiserie, împingând drept în jos prin patiserie fără a răsuci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Îndepărtați resturile și transferați cercurile pe foaia de copt cu pergament proaspăt, lăsând 1/4 inch de spațiu între fiecare; pune deoparte la temperatura camerei.4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Bateți împreună oul și apa într-un castron mic până se combină; pus deoparte.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți a doua foaie de patiserie din congelator și glisați-o pe suprafața de lucru de pe pergament. Folosind tăietorul de 1-3 / 4 inci, tăiați 35 de cercuri, împingând drept în jos fără răsucire. Folosind un tăietor rotund de 1-1/4 inci, decupați cercuri concentrice mai mici din centre (dacă patiseria devine prea moale, readuceți-o la congelator până când este fermă).
7
Îndepărtați centrele mai mici și resturile exterioare pentru a dezvălui inelele de foietaj. Acum ar trebui să aveți 35 de cercuri mai mari și 35 de inele.
8
Așezați foaia de copt în congelator până când patiseria este fermă, aproximativ 5 minute.6utilizați o perie de patiserie pentru a peria ușor fiecare dintre cercurile mai mari cu spălarea ouălor, lucrând câte 5 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Perie De Patiserie
9
Așezați inelele deasupra cercurilor mai mari, aliniați marginile și apăsând ușor pentru a le face să adere. Aruncați restul de spălare a ouălor.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Coaceți până se rumenesc și se umflă, aproximativ 20 până la 25 de minute. Folosind mânerul unei linguri largi de lemn, dați cu pumnul în centrele cojilor de patiserie. Lăsați cuptorul pornit. (Dacă faceți cojile de patiserie în avans, păstrați-le într-un recipient etanș la temperatura camerei.)Pentru umplutura de plăcintă cu oală de pui:1frecați pieptul de pui pe ambele părți cu uleiul de măsline și condimentați generos pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Punch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
11
Așezați pe o foaie de copt și gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 74°, aproximativ 30 până la 35 de minute.2
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
12
Scoateți din foaia de copt pe o tăietură și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 20 de minute. Când puiul este gata, scoateți carnea din os, aruncând pielea, cartilajul și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
13
Tăiați carnea în cuburi de 1/4 inch și puneți-o deoparte (veți avea nevoie de 1 cană).3topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați țelina, șalota și morcovul și condimentați generos cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat aproape, aproximativ 5 minute.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
15
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați cu grijă coniacul sau sherry-ul. Creșteți căldura la mediu mare, readuceți tigaia în aragaz și gătiți până când alcoolul s-a evaporat aproape, aproximativ 2 minute.5reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Coniac
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
16
Adăugați smântâna, bulionul sau bulionul și salvia, amestecați pentru a combina și fierbeți, reglând focul după cum este necesar, până când legumele sunt fragede, aproximativ 4 minute. Între timp, așezați amidonul de porumb și apa într-un castron mic și amestecați pentru a combina.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie. Se aduce la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
18
Se ia de pe foc și se amestecă mazărea, pătrunjelul și puiul rezervat până se acoperă și se încălzește. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.7când este gata de servit, puneți umplutura fierbinte în cojile de patiserie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate