Mușcături de creveți
Shrimp Bites este un aperitiv care servește 30. Vă uitați la silueta? Această rețetă pescatariană are 42 de calorii, 3 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Un amestec de ceapă, sos worcestershire, smântână și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce nu este atât de super. Mușcături de creveți și grăsime, mușcături de taco cu creveți și mușcături de brânză cu creveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Intr-un castron mic, bate crema de branza si smantana pana se omogenizeaza.
Adăugați pătrunjelul, ceapa, sosul Worcestershire și condimentele pentru fructe de mare; amesteca bine. Se amestecă creveții și brânză mozzarella.
Cu lingura de umplutură în coji de tartă.
Se aseaza pe o tava de copt neunsa.
Coaceți la 350° timp de 8-12 minute sau până când cojile se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții pot fi combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc
La Petite Perriere Sauvignon Blanc are o culoare aurie cu o intensitate strălucitoare. Mirosul explodează cu arome de galben copt (piersici și caise) și fructe exotice. Curat și răcoritor, cu o lungime bună, gustul este un vârtej de prospețime, complexitate, finețe și se termină cu note de pepene copt.