Mușchi La Grătar Hoisin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hoisin la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 174 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, piper, filet de sus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet La Grătar, Filet La Grătar Teriyaki, și Friptură La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un tel.
Presară sare peste carne de vită.
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Periați ambele părți ale cărnii de vită cu amestec hoisin.
Tăiați carnea de vită peste Bob în felii subțiri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.