Mușchi La Grătar Hoisin

Mușchi La Grătar Hoisin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hoisin la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 174 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, piper, filet de sus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet La Grătar, Filet La Grătar Teriyaki, și Friptură La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Presară sare peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
4
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
6
Periați ambele părți ale cărnii de vită cu amestec hoisin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Carne De VităCarne De Vită
7
Tăiați carnea de vită peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista