Mușchi de vită în sos de ciuperci, muștar și vin roșu
Muschiulet de carne de vită în ciuperci, muștar și sos de vin roșu este un fără gluten și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 686 calorii. Pentru $10.77 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Un amestec de unt, șalotă, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschiulet de vita cu sos de ciuperci de vin rosu, Muschiulet de vita cu sos de ciuperci-vin rosu, și Fripturi de vită cu sos de vin roșu-ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mare.
Presărați fileurile cu sare și piper pe ambele părți.
Așezați fileurile în tigaie și căutați până se rumenesc. Întoarceți fileurile și continuați să gătiți timp de 4 până la 5 minute pentru o coacere medie-rară.
Scoateți fileurile pe o farfurie.
Îndepărtați toate, cu excepția a 1 1/2 linguri de grăsime din tigaie și reveniți la foc mare.
Adăugați ciupercile și șalotele și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana se rumenesc si lichidul lor s-a evaporat.
Adăugați vinul roșu și gătiți până se reduce la jumătate.
Adăugați stocul și gătiți până se reduce la jumătate.
Bateți untul și muștarul și gătiți timp de 30 de secunde. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Garnisiți cu pătrunjelul.
Topiți fileurile acum odihnite cu sosul și gustul.