Mușchi De Vită Burgundia: Boeuf Bourguignon

Mușchi De Vită Burgundia: Boeuf Bourguignon
Muschi de vita Burgundia: Boeuf Bourguignon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 62g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 751 calorii. Pentru $ 6.41 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, tăiței largi de ou, mușchi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin ai putea urma acest curs principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită Burgundia Aka Boeuf Bourguignon a Lan Ivo, Boeuf Bourguignon (Tocană De Vită În Stil Burgund), și Boeuf En Daube-Tocană Clasică Franceză De Vită Burgundia (Bourguignon).

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare adâncă, cu fundul greu și un capac la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați slănină în tigaie și rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați bucățile de slănină crocante cu lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriakyiSos Teriakyi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați 1 1/2 linguri de unt în tigaie și topiți în picături de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ciupercile în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi uniform cu picături de unt și slănină. Condimentează feliile de ciuperci cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se sotează ciupercile 2 până la 3 minute și se adaugă ceapa în tigaie. Continuați să gătiți ceapa și ciupercile cu 2 până la 3 minute mai mult, apoi transferați pe o farfurie și readuceți tigaia la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați untul rămas în tigaie și topiți-l, apoi adăugați carnea în tigaia foarte fierbinte și rumeniți uniform pe toate părțile, menținând carnea în mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați făina în carnea rumenită în tigaie și gătiți făina 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați vin în tigaie încet, amestecând. Când vinul ajunge la un balon și ați răzuit picăturile de tigaie, adăugați stocul și buchetul de salvie proaspătă și crengute de cimbru în oală. Acoperiți tigaia. Când lichidul fierbe, reduceți căldura la mediu. Gatiti acoperit 5 minute, se scoate capacul și se adaugă ciuperci, ceapă și slănină înapoi la oală. Se fierbe cu capacul oprit până când sosul se îngroașă puțin. Reglați condimentele și îndepărtați buchetul de plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Aruncați tăiței cu ou fierbinte cu unt și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
11
Așezați un pat de tăiței într-un castron puțin adânc și turnați Burgundia de vită peste tăiței și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista