Muschi de vita Burgundia: Boeuf Bourguignon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 62g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 751 calorii. Pentru $ 6.41 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, tăiței largi de ou, mușchi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin ai putea urma acest curs principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită Burgundia Aka Boeuf Bourguignon a Lan Ivo, Boeuf Bourguignon (Tocană De Vită În Stil Burgund), și Boeuf En Daube-Tocană Clasică Franceză De Vită Burgundia (Bourguignon).
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare adâncă, cu fundul greu și un capac la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați slănină în tigaie și rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Îndepărtați bucățile de slănină crocante cu lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon Biți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați 1 1/2 linguri de unt în tigaie și topiți în picături de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ciupercile în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi uniform cu picături de unt și slănină. Condimentează feliile de ciuperci cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se sotează ciupercile 2 până la 3 minute și se adaugă ceapa în tigaie. Continuați să gătiți ceapa și ciupercile cu 2 până la 3 minute mai mult, apoi transferați pe o farfurie și readuceți tigaia la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați untul rămas în tigaie și topiți-l, apoi adăugați carnea în tigaia foarte fierbinte și rumeniți uniform pe toate părțile, menținând carnea în mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați făina în carnea rumenită în tigaie și gătiți făina 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați vin în tigaie încet, amestecând. Când vinul ajunge la un balon și ați răzuit picăturile de tigaie, adăugați stocul și buchetul de salvie proaspătă și crengute de cimbru în oală. Acoperiți tigaia. Când lichidul fierbe, reduceți căldura la mediu. Gatiti acoperit 5 minute, se scoate capacul și se adaugă ciuperci, ceapă și slănină înapoi la oală. Se fierbe cu capacul oprit până când sosul se îngroașă puțin. Reglați condimentele și îndepărtați buchetul de plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Salvie Proaspătă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Aruncați tăiței cu ou fierbinte cu unt și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
11
Așezați un pat de tăiței într-un castron puțin adânc și turnați Burgundia de vită peste tăiței și serviți.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.