Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mustar Greens 'n Beans. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 155 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți fasole cannellini, sare și piper măcinat, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tripă prăjită cu muștar murat și fasole neagră fermentată, Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar), și Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Într-un bol, amestecați oțetul, apa, zahărul, muștarul uscat și fulgii de ardei roșu până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Pudră De Muștar
Oțet
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Puneți verdele de muștar în amestecul de ceapă și usturoi și turnați amestecul de oțet. Se amestecă pentru a combina, se acoperă cuptorul olandez și se aduce la fierbere. Fierbeți verdele până când lichidul a fost absorbit, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
Oțet
Usturoi
Verzii
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Se amestecă fasolea albă, se lasă să se încălzească și se condimentează după gust cu sare și piper negru.