Mustar Rodie Muschiulet De Porc
Muschiuletul de porc cu rodie de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 253 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.84 pe portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, muștar dijon, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi semințele de rodie, puteți urma acest fel principal cu Iaurt De Rodie Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Salsa De Rodie, Filet de porc cu sos de rodie, și Filet de porc cu sos de tigaie de rodie.
Instrucțiuni
Într-un borcan curat, cu un capac bine fixat, combinați sucul de rodie, sucul de portocale, muștarul, mierea, usturoiul, coaja de portocală și ardeiul cayenne. Strângeți capacul și agitați până când totul se amestecă bine.
Se toarnă peste filetul de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Sigilați punga și refrigerați cel puțin o oră și până la 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți o tigaie mare de prăjire cu spray de gătit.
Scoateți filetul din marinată, rezervând marinada.
Așezați carnea în tava de prăjire și aranjați tigaia pe suportul central în cuptor.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la foc mic și reduceți volumul la jumătate.
Puneți 1/2 de lichid într-o ceașcă pentru însăilare și rezervați-o pentru a fi folosită ca sos.
Prăjiți filetul la cuptor timp de 30 până la 40 de minute, ungând ușor cu marinată redusă până când temperatura internă este de 145 grade F (63 grade C) atunci când este măsurată în cea mai groasă parte a filetului.
Scoateți filetul din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere.
Serviți fiecare porție cu sos rezervat stropit deasupra și o stropire de semințe de rodie.