Mustar Rodie Muschiulet De Porc

Mustar Rodie Muschiulet De Porc
Muschiuletul de porc cu rodie de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 253 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.84 pe portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, muștar dijon, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi semințele de rodie, puteți urma acest fel principal cu Iaurt De Rodie Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Salsa De Rodie, Filet de porc cu sos de rodie, și Filet de porc cu sos de tigaie de rodie.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan curat, cu un capac bine fixat, combinați sucul de rodie, sucul de portocale, muștarul, mierea, usturoiul, coaja de portocală și ardeiul cayenne. Strângeți capacul și agitați până când totul se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Se toarnă peste filetul de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Sigilați punga și refrigerați cel puțin o oră și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți o tigaie mare de prăjire cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți filetul din marinată, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Așezați carnea în tava de prăjire și aranjați tigaia pe suportul central în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se toarnă marinada într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la foc mic și reduceți volumul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Scoateți din căldură.
8
Puneți 1/2 de lichid într-o ceașcă pentru însăilare și rezervați-o pentru a fi folosită ca sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Prăjiți filetul la cuptor timp de 30 până la 40 de minute, ungând ușor cu marinată redusă până când temperatura internă este de 145 grade F (63 grade C) atunci când este măsurată în cea mai groasă parte a filetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți filetul din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Serviți fiecare porție cu sos rezervat stropit deasupra și o stropire de semințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Bodega Norton Malbec Reserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista