Mussels aburit în bere cu CR Aproxumme fra Aproxche, Ierburi și crutoane de parmezan
Mussels aburit în bere cu CR Aproxumme fra aprox. che, Ierburi, și crutoane parmezan este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 639 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți roșii, pâine de 1/2 inch, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Bere midii aburit cu crutoane parmezan, Mussels cu CR Aproxormme fra fra, jalape și coriandru, și Midii cu vin alb și Creme Fraiche.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați cuburile de pâine, parmezanul și uleiul într-un castron mediu;se presară cu sare și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Spreadbread cuburi uniform pe coacere cu ramăfoaie.
4
Coaceți până când cuburile de pâine sunt clare șiaur în jurul marginilor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se scoate din cuptor și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se amestecă pătrunjelul, arpagicul, tarhonul șichervil, dacă se dorește, într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Pătrunjel
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Whiskcr diametralme fra diametral și ambele muștar într-un alt castron mic pentru a se amesteca; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se topește untul într-o oală extra-marecapac peste foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați usturoiul și cimbru;se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Cimbru
10
Adăugați midii, roșii șiceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Midii
Ceapă
11
Se toarnă bere peste, apoi addcr fra amestec de fram. Acoperiți bine cu capac și gătiți până când apare abur, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Bere
12
Adăugați jumătate din amestecul de plante proaspeteși amestecați până când midiile și ierburile sunt ușor amestecate. Acoperiți din nou bine cu capac și gătițipână când midiile se deschid, 4 până la 5 minute (aruncați orice midii care nu se deschid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Ierburi
13
Folosind lingura cu fante, împărțiți midiiprintre 6 boluri. Condimentați ușor sucurile de midii cu sare și piper, apoi turnați sucuri peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Midii
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
14
Presărați fiecare porție cu
15
Crotonii de parmezan și planta rămasăamestecați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Parmezan
16
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.