Muschiulet la gratar cu piure de cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul la grătar cu piure de cartofi. Această rețetă servește 6 și costă 1,88 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 876 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați legume și sos, unt, bomboane tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza ovăzul tăiat din oțel, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Oțel Tăiat Ovăz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită umplut cu vârfuri de fasole și piure de rădăcină de cartofi-țelină, Halibut la grătar cu piure de cartofi-fenicul, și Muschiulet de porc la gratar si salata de cartofi Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu 8 căni de apă la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, adăugați cartofii și gătiți până când furculița este moale, 12 până la 15 minute. Odată gătit, scoateți vasul din aragaz, scurgeți cartofii într-un colizor și lăsați să se scurgă complet.
În timp ce cartofii se gătesc, preîncălziți un grătar la 350 de grade F.
Presărați fripturile cu sare și piper negru și începeți să gătiți pe grătar. Gatiti prima parte 2-3 minute, apoi intoarceti la a doua parte si gatiti inca 2-3 minute. După ce a doua parte este gătită, întoarceți-vă înapoi la prima parte, gătiți încă 2 până la 3 minute și apoi terminați pe a doua parte pentru ultimele 2 până la 3 minute pentru mediu-rar până la mediu. Această gătire "cu patru laturi" va duce la fripturi uniform la grătar și fierte. După gătitul final, scoateți din grătar și lingurați untul clarificat peste fripturi. Se lasă să se odihnească până la servire, 3 până la 5 minute. Untul va ajuta fripturile să rămână la temperatura actuală la grătar.
Pentru a termina, adăugați cartofii scursi într-un mixer prevăzut cu un atașament de măturică și bateți până când cartofii sunt descompuși, 1 până la 2 minute.
Adăugați untul la temperatura camerei, 1 lingură de sare și piperul alb și terminați amestecarea la viteză mare până la neted, 4 până la 5 minute. Gustați și adăugați condimente suplimentare, dacă preferați.
Serviți fripturile cu cartofii și legumele și sosul la alegere.