Muschiulet la gratar cu ciuperci feliate saut
Muschiulet la gratar cu ciuperci saut ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $5.25 pe portie. O porție conține 349 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de maghiran, unt, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet prăjit cu ierburi cu ciuperci saut, Fripturi de muschi de vita hranite cu iarba cu ciuperci feliate saut, și Friptură Filet de muschiulet de vita cu ciuperci saut feliate.
Instrucțiuni
Frecați usturoiul, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper uniform pe ambele părți ale fripturilor; periați ambele părți cu ulei. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Gatiti ciupercile in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand continuu, 1 minut. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper, maghiran și sherry; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt fragede și lichidul este ușor redus (aproximativ 5 până la 7 minute).
Se ia de pe foc; acoperiți și păstrați la cald.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400 de grade).
Așezați fripturile pe raft și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Serviți ciupercile peste fripturi.