Muschiulet De Vita Umplut Cu Ciuperci-Spanac
Muschiulet de vită umplute cu ciuperci-spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 367 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. Pentru $ 5.56 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de filet de vită, margarină, capace de ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Spanac la grătar și mușchi de vită umplute cu ciuperci, Muschiulet De Vita Umplut Cu Ciuperci, și Filet De Vită Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și șobolani; sotati 4 minute.
Adăugați brandy; gatiti 30 de secunde sau pana se evapora lichidul. Se amestecă amestecul într-un castron mare; deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu.
Adăugați spanacul și usturoiul; sotati 30 de secunde sau până când spanacul se ofileste.
Așezați amestecul de spanac într-o strecurătoare, apăsând cu spatele unei linguri până abia umed.
Adăugați amestecul de spanac, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper în amestecul de ciuperci; se amestecă bine.
Tăiați grăsimea din filet. Pentru a fluture muschiulet, felie pe lungime, de tăiere la, dar nu prin, cealaltă parte. Deschideți jumătățile, așezând mușchiul plat. Feliați fiecare jumătate pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte; deschis plat.
Așezați folie de plastic grea peste filet și aplatizați până la o grosime uniformă, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper peste filet.
Răspândiți amestecul de spanac în centrul filetului până la 1/2 inch de laturi; pliați peste 3 sau 4 inci de capăt mic.
Roll up muschiulet, jeleu-roll moda, începând cu partea scurtă. Secure la intervale de 2 inch cu șir grele.
Ungeți 1 linguriță de ulei de măsline peste filet și presărați restul de sare și piper.
Așezați filetul pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometru de carne în cea mai groasă porțiune de muschiulet.
Coaceți la 500 timp de 35 de minute sau până când termometrul înregistrează 130 (rar) sau 160 (mediu).
Așezați filetul pe un platou mare de servire și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.