Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape

Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape
Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,26 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, filet de vită, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape, Filet de vită cu semințe de Ancho și fenicul, și Porumb la grătar cu miere-unt Ancho Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Configurați un grătar pentru grătar indirect, cu cărbunii pe o parte și încălziți la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Într-un castron, amestecați untul, șalotele, jalapeos și pudra de chile; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se transferă pe o foaie de folie de plastic și se rulează într-un buștean gros de 1 1/2 inch; la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Într-un castron, amestecați zahărul brun, boiaua, piperul și 1 lingură de sare. Frecați carnea de vită cu amestecul de condimente. Ungeți grătarul și grătați carnea de vită direct peste cărbuni, rotind, până se carbonizează, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Îndepărtați carnea de vită de cărbuni. Acoperiți și grătiți timp de 25 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii de vită înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
7
Grătiți pâinea direct peste cărbuni până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Întindeți pâinea cu jumătate din untul ancho-jalapeo. Feliați untul rămas și transferați-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
9
Feliați carnea de vită și serviți cu pâinea prăjită și untul ancho-jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista