Muschiulet de vita cu citrice B

Muschiulet de vita cu citrice B
Filet de vită cu citrice B Saucarnaise este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 588 calorii, 29G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tarhon, unt, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Încercați Filet de vită umplut cu Oscar cu cartofi de rozmarin și Bearnaise, Carne de vită cu sos Bearnaise, și Friptură cu ochi de coastă cu B Cukromarnaise (Entrec 9TE B Cukroarnaise) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați carnea de vită, cu partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. (Pentru o curățare ușoară, tapetați tigaia cu folie de aluminiu înainte de a pune carnea de vită pe raft.) Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Prăjiți neacoperit 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 140 de ruble. Carnea de vită va continua să gătească după ce a fost scoasă din cuptor. Acoperiți carnea de vită lejer cu Cort de folie de aluminiu și lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau până când temperatura crește la 145 de ruble.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
În timp ce carnea de vită stă în picioare, amestecați vinul, tarhonul și oțetul într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe 2 până la 3 minute sau până când amestecul este ușor redus. Reduceți căldura la foarte scăzut. Se amestecă gălbenușurile de ou pe rând cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Gatiti si amestecati cu sarma 2 minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Se amestecă sucul de portocale și untul topit cu sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Se servește cald peste filet.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista