Muschiulet de vita cu citrice B
Filet de vită cu citrice B Saucarnaise este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 588 calorii, 29G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tarhon, unt, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Încercați Filet de vită umplut cu Oscar cu cartofi de rozmarin și Bearnaise, Carne de vită cu sos Bearnaise, și Friptură cu ochi de coastă cu B Cukromarnaise (Entrec 9TE B Cukroarnaise) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc.
Așezați carnea de vită, cu partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. (Pentru o curățare ușoară, tapetați tigaia cu folie de aluminiu înainte de a pune carnea de vită pe raft.) Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Prăjiți neacoperit 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 140 de ruble. Carnea de vită va continua să gătească după ce a fost scoasă din cuptor. Acoperiți carnea de vită lejer cu Cort de folie de aluminiu și lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau până când temperatura crește la 145 de ruble.
În timp ce carnea de vită stă în picioare, amestecați vinul, tarhonul și oțetul într-o cratiță de 1 litru.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe 2 până la 3 minute sau până când amestecul este ușor redus. Reduceți căldura la foarte scăzut. Se amestecă gălbenușurile de ou pe rând cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Gatiti si amestecati cu sarma 2 minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Se amestecă sucul de portocale și untul topit cu sârmă până se omogenizează.
Se servește cald peste filet.