Muschiulet de porc prăjită cu salvie Cornbread crusta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc prăjit cu crustă de pâine de salvie. Această rețetă face 4 porții cu 347 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, salvie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet de porc prăjit cu crustă de pâine de porumb salvie, Filet De Porc Prăjit Cu Arțar-Salvie, și Friptură De Porc Prăjită Cu Struguri Și Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Se usuca carnea de porc si se presara cu sare si piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mare până la fierbinte, dar nu fumați, apoi carne de porc maro, întorcându-se, aproximativ 4 minute.
Transferați într-o tigaie puțin adâncă cu ulei.
Adăugați untul în tigaie și gătiți usturoiul la foc moderat, amestecând, până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați firimiturile, salvia și sarea și piperul, după gust.
Întindeți muștarul peste carnea de porc și bateți jumătate din firimiturile condimentate pe muștar, apoi presărați cu firimiturile condimentate rămase. Prăjiți în mijlocul cuptorului până când un termometru citit instantaneu introdus în diagonală de 2 inci în carne înregistrează 140 de grade F, 10 până la 15 minute. (Verificați după 15 minute pentru a vedea dacă firimiturile devin prea întunecate; dacă sunt, cort slab cu folie.)
Transferați pe o placă de tăiere, apoi cortați ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere (temperatura va crește la 160 de grade).
Garnisiți cu frunze de salvie.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 109 de dolari pe sticlă.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare Violet opac cu acoperire de sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Dens, bogat și voluptuos la gust, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerechere: se împerechează bine cu carne la grătar sau prăjită, cum ar fi carne de vită sau miel, prepeliță umplută cu cârnați sau orice altă combinație grozavă de carne pe care o poți visa.