Muschiulet De Porc Prăjit Tandoori

Muschiulet De Porc Prăjit Tandoori
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Muschiuletul de porc prăjit Tandoori ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 162 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, ghimbirul, cuișoarele de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Porc Prăjit, Muschiulet De Porc Prăjit, și Muschiulet De Porc Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați rafturile cuptorului în pozițiile de sus și de mijloc și preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă suc de lămâie, iaurt, ghimbir, usturoi, 1/2 linguriță. sare, chimen, coriandru, cayenne și turmeric într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați carnea de porc într-un vas din oțel inoxidabil sau sticlă și lingurați jumătate din amestecul de iaurt deasupra, întorcând carnea de porc pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Lăsați să stea în timp ce cuptorul se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați filetul pe o foaie de copt cu margini, lăsând excesul de marinadă să se scurgă înapoi în castron. Prăjiți pe raftul din mijloc timp de 10 minute, întoarceți-vă, turnați amestecul de iaurt rămas peste carnea de porc și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu plasat în centrul cărnii de porc citește 63°, cu 8 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Setați cuptorul la fiert, așezați foaia de copt pe raftul superior și fierbeți timp de 2 până la 3 minute, întorcând o dată, până când ambele părți ale cărnii de porc se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați pe tablă de tăiere, cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista