Muschiulet de porc prajit cu Kumquat-marmelada jalape-Marmalade

Muschiulet de porc prajit cu Kumquat-marmelada jalape-Marmalade
Muschiulet de porc prăjit cu Kumquat-jalape Marmalade este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 405 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână caise, șalotă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până kumquats ai putea urma acest curs principal cu Mousse de ciocolată neagră cu Kumquats zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită cu crustă de piper cu marmeladă Kumquat, Filet De Porc Marmeladă, și Filet De Porc Marmeladă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind viraje pornite / oprite, tocați fin kumquats în procesor (nu faceți piure).
Ingrediente de care veți avea nevoie
KumquatKumquat
2
Încălziți 1 lingură de ulei în cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați șalotă, măr și 1 lingură jalapeincormalo. Gătiți până când șalotele sunt moi, amestecând frecvent, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MărMăr
4
Adăugați kumquats tocate, caise, 3/4 cană de apă, zahăr și 3/4 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până se îngroașă amestecul, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
KumquatKumquat
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
5
Transferați marmelada într-un castron mic. Se amestecă restul de 2 linguri jalapeincorporo. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
9
Adăugați carne de porc în tigaie; maro pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați tigaia în cuptor; prăjiți carnea de porc până când termometrul este introdus în registrele centrale 145 buc.F, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
11
Scoateți carnea de porc din cuptor; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
13
Se servește cu marmeladă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista