Filet de porc Madeiran este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în jurul 45 minute. Dacă aveți la îndemână vin madeira, șalotă, măr Granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de vită cu sos Madeira, Filet de vită învelit cu Bacon cu Madeira, și Friptură De Vită Cu Sos Madeira De Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Frecați carnea de porc cu 1/2 linguriță de ulei, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți restul de 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare, grea, rezistentă la cuptor, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-
4
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați măr în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de carne de porc; coaceți la 425 timp de 17 minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Subţire-
6
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald. Întoarceți tigaia pe aragaz; se amestecă Madeira, bulion și șalotă. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 2 minute). Se amestecă muștarul. Feliați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Madeira
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ