Muschiulet de porc Ferran Adrians cu ardei prajiti si ulei de patrunjel

Loinul de porc Ferran Adriamcrox cu ardei prăjiți și ulei de pătrunjel este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 780 calorii, 73G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $6.15 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, fripturi de porc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Pui prăjit de Ferran Adrians, Aripioare de pui cu ciuperci Ferran Adrians, și Cina în seara asta: Salata Caesar a lui Ferran Adri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Clătiți ardeii grași și, în timp ce sunt încă umezi, așezați-i pe o tigaie.
Stropiți cu câteva linguri de ulei și aruncați pentru a acoperi. Puneți tigaia în cuptor și gătiți, rotind ardeii la fiecare zece minute sau cam așa ceva, până când ardeii sunt ușor înnegriți pe toate părțile. Când ați terminat, folosiți o pereche de clești pentru a transfera ardeii într-un castron mare și lăsați-i să se răcească câteva minute.
Între timp, așezați căței de usturoi într-o cratiță mică și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se scoate usturoiul și se aruncă într-un castron cu apă cu gheață. Când se răcește, scoateți căței de usturoi și repetați acest proces, asigurându-vă că începeți cu apă rece în cratiță.
Aruncați căței de usturoi albiți și pătrunjelul proaspăt într-un blender și turnați aproximativ 1/4 cană din uleiul de măsline. Procesați până când totul este tocat mărunt. Condimentează cu un vârf de sare.
Odată ce ardeii grași s-au răcit, îndepărtați tulpinile, semințele și cojile. Încercați să colectați cât mai mult din sucul de prăjire într-un castron. Tăiați subțire ardeii. Aruncați fâșiile de ardei și sucurile de prăjire într-o cratiță. Dați focul la minim și gătiți timp de 5 minute.
Condimentați fripturile de carne de porc cu sare și piper pe ambele părți.
Se toarnă o lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă setată la foc mare.
Adăugați cât mai multe fripturi de carne de porc și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ două minute. Repetați procesul până când toate au fost gătite.
Serviți fripturile de porc cu ardei pe lateral și usturoi și o lingură de ulei de pătrunjel deasupra.