Muschiulet de porc Ferran Adrians cu ardei prajiti si ulei de patrunjel

Muschiulet de porc Ferran Adrians cu ardei prajiti si ulei de patrunjel
Loinul de porc Ferran Adriamcrox cu ardei prăjiți și ulei de pătrunjel este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 780 calorii, 73G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $6.15 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, fripturi de porc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Pui prăjit de Ferran Adrians, Aripioare de pui cu ciuperci Ferran Adrians, și Cina în seara asta: Salata Caesar a lui Ferran Adri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Clătiți ardeii grași și, în timp ce sunt încă umezi, așezați-i pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Stropiți cu câteva linguri de ulei și aruncați pentru a acoperi. Puneți tigaia în cuptor și gătiți, rotind ardeii la fiecare zece minute sau cam așa ceva, până când ardeii sunt ușor înnegriți pe toate părțile. Când ați terminat, folosiți o pereche de clești pentru a transfera ardeii într-un castron mare și lăsați-i să se răcească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Între timp, așezați căței de usturoi într-o cratiță mică și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se scoate usturoiul și se aruncă într-un castron cu apă cu gheață. Când se răcește, scoateți căței de usturoi și repetați acest proces, asigurându-vă că începeți cu apă rece în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Aruncați căței de usturoi albiți și pătrunjelul proaspăt într-un blender și turnați aproximativ 1/4 cană din uleiul de măsline. Procesați până când totul este tocat mărunt. Condimentează cu un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Odată ce ardeii grași s-au răcit, îndepărtați tulpinile, semințele și cojile. Încercați să colectați cât mai mult din sucul de prăjire într-un castron. Tăiați subțire ardeii. Aruncați fâșiile de ardei și sucurile de prăjire într-o cratiță. Dați focul la minim și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Condimentați fripturile de carne de porc cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Carne De PorcCotlete De Carne De Porc
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
7
Se toarnă o lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă setată la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați cât mai multe fripturi de carne de porc și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ două minute. Repetați procesul până când toate au fost gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Carne De PorcCotlete De Carne De Porc
9
Serviți fripturile de porc cu ardei pe lateral și usturoi și o lingură de ulei de pătrunjel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De PorcFripturi De Porc
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista