Muschiulet de porc cu sos de prune
Nevoie de un curs principal fără gluten? Filetul de porc cu sos de prune ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 226 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, ghimbir măcinat, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu sos de prune, Muschiulet de porc cu sos de prune, și Muschiulet De Porc Prăjit Cu Sos De Prune.
Instrucțiuni
Combinați ghimbirul proaspăt, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Tăiați carnea de porc în cruce în 8 bucăți; frecați carnea de porc cu amestec de ghimbir.
Lăsați să stea 15 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șobolani; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, prune, zahăr și ghimbir măcinat. Gatiti 8 minute sau pana cand prunele sunt fragede; amestecați vinul și oțetul. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute.
Adăugați unt; se amestecă până se topește untul.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți sosul peste carnea de porc.