Nevoie de un curs principal fără gluten? Filetul de porc cu sos de prune ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 226 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, ghimbir măcinat, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu sos de prune, Muschiulet de porc cu sos de prune, și Muschiulet De Porc Prăjit Cu Sos De Prune.
Instrucțiuni
1
Combinați ghimbirul proaspăt, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Tăiați carnea de porc în cruce în 8 bucăți; frecați carnea de porc cu amestec de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați șobolani; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, prune, zahăr și ghimbir măcinat. Gatiti 8 minute sau pana cand prunele sunt fragede; amestecați vinul și oțetul. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați unt; se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Serviți sosul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ