Nevoie de un curs principal fără gluten? Filetul de porc cu sos de prune ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 226 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, ghimbir măcinat, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu sos de prune, Muschiulet de porc cu sos de prune, și Muschiulet De Porc Prăjit Cu Sos De Prune.
Instrucțiuni
1
Combinați ghimbirul proaspăt, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Tăiați carnea de porc în cruce în 8 bucăți; frecați carnea de porc cu amestec de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șobolani; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, prune, zahăr și ghimbir măcinat. Gatiti 8 minute sau pana cand prunele sunt fragede; amestecați vinul și oțetul. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați unt; se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Serviți sosul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)