Muschiu pane
Mușchiul pane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 356 de calorii, 35 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 2,42 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 4 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți sare, lapte, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum mușchiul cu ierburi, mușchiul la grătar și mușchiul la grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle și laptele. Într-un alt bol puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul, pătrunjelul, usturoiul, sarea și piperul. Înmuiați friptura în amestecul de ouă, apoi rulați în amestecul de pesmet.
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, gătiți fripturile în ulei în reprize, timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai devine roz.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Transferați pe o tavă de copt neunsă. Acoperiți carnea de vită cu felii de roșii și brânză. Prăjiți 4-6 inchi de la foc timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura de mușchiu funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "