Muschiu cu sos de cirese
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Mușchiul cu sos de cireșe. O porție conține 473 de calorii , 38 g de proteine și 15 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 2,94 USD per porție . Un amestec de muschi de porc, cireșe, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 66% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Muschiu de vită cu sos cremos de ciuperci Alouette® , muschi de porc umplut cu sos de port Marsala și pui cu sos de cremă intens de roșii cherry .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sucul de merișor și muștarul până la omogenizare; puse deoparte.
Stropiți carnea de porc cu lămâie-piper. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc în unt timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Scoateți carnea de porc și păstrați-l la cald.
Amestecați amestecul de amidon de porumb și adăugați-l în tigaie. Se aduce la fierbere.
Adăugați cireșe și conserve; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți timp de 2 minute sau până când se încălzește.