Muschiu cu sos de cirese

Muschiu cu sos de cirese
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Mușchiul cu sos de cireșe. O porție conține 473 de calorii , 38 g de proteine și 15 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 2,94 USD per porție . Un amestec de muschi de porc, cireșe, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 66% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Muschiu de vită cu sos cremos de ciuperci Alouette® , muschi de porc umplut cu sos de port Marsala și pui cu sos de cremă intens de roșii cherry .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sucul de merișor și muștarul până la omogenizare; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți carnea de porc cu lămâie-piper. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc în unt timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Scoateți carnea de porc și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Amestecați amestecul de amidon de porumb și adăugați-l în tigaie. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați cireșe și conserve; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți timp de 2 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista