Muschi de porc umplut cu sos caramelizat de ceapa-afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc umplut cu sos de ceapă-afine caramelizat. Această rețetă servește 6 și costă 2,33 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați afine, ulei de măsline, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Umplut Cu Mere De Afine, Cotlet De Porc Umplut Cu Afine Și Nuci, și Cotlet De Porc Umplut Cu Afine Și Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați orizontal prin centrul fripturii, tăind, dar nu prin cealaltă parte folosind un cuțit ascuțit; deschideți plat așa cum ați face o carte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Așezați friptura între 2 foi de folie de plastic; Lira la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați 2 căni de suc și următoarele 3 ingrediente (prin 2 linguri de zahăr) într-un castron mare; se amestecă până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă amestecul de suc într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Adăugați friptură în pungă; sigiliu. Marinați în frigider 4 ore, întorcându-vă ocazional.
6
Scoateți friptura din pungă și uscați-o; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
7
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Combinați pere, brânză și afine uscate; presărați amestecul de brânză peste friptură, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jumătăți De Pere în Sirop
9
Roll up friptură, jeleu-rola de moda, începând cu partea lungă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
10
Se presară cu 1/8 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
11
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Adăugați friptura; gătiți timp de 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
13
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
14
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere; tăiați în felii groase de 1/4 inch.
16
În timp ce friptura se coace, adăugați ceapa în tigaie; saut 8 minute sau până când ceapa se rumeneste, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Adăugați afine proaspete, 1/2 cană de suc și 3 linguri de zahăr în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute sau până când afinele apar și sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick