Muschi De Porc Umplut Cu Smochine

Muschi De Porc Umplut Cu Smochine
Coapsa de porc umplută cu smochine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 576 calorii, 54g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, muschi de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne De Porc Umplută Cu Carne De Porc Și Cârnați, Carne De Porc Umplută Prăjită, și Muschi de porc umplut cu spanac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.într-o tigaie medie, gătiți ceapa în 2 lingurițe. ulei la foc mediu timp de 3 minute. Se amestecă 1 1/2 căni de smochine și oțet și se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
SmochineSmochine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Lasă să se răcească.
3
Feliați coapsa de porc pe lungime trei sferturi din drum în carne. Deschideți secțiuni ca o carte și umpleți cu smochine fierte. Îndoiți carnea de porc și fixați-o cu sfoară de bucătărie. Se condimentează cu 2 lingurițe. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
PiperPiper
SmochineSmochine
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Puneți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Adăugați 1 lingură rămasă. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați coapsele de porc în tigaie și căutați pe toate părțile până se rumenesc frumos, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Puneți tigaia în cuptor și gătiți carnea de porc la 66° pe un termometru pentru carne, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Transferați friptura într-un platou; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Scurgeți toate, cu excepția a 1 1/2 linguriță. ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Adăugați șalotă și gătiți la foc mediu timp de 3 minute, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați portul și smochinele rămase și gătiți la foc mediu-mare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
PortPort
12
Adăugați bulion de pui și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
13
Scoateți sosul de pe foc și condimentați cu 1/4 linguriță rămasă. fiecare sare și piper. Se amestecă orice sucuri care s-au acumulat pe platoul cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
14
Tăiați carnea de porc în felii de 3/4 până la 1 inch grosime. Se acoperă cu sos de smochine și se servește cu piure de cartofi și o legumă la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
SmochineSmochine
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista