Muschi de porc portocale cu ceapa caramelizata
Muschii de porc portocale cu ceapa caramelizata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 231 de calorii , 24 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,3 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei de măsline, muschi de porc, ceapă și sos picante. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 57% . Rețete similare sunt muschii de curcan cu ceapă caramelizată , muschii de curcan cu ceapă caramelizată și muschii de porc glazurați cu portocale .
Instrucțiuni
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenește bine pe toate părțile.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Încălziți uleiul rămas în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 15 minute sau până se rumenește bine, amestecând des.
Amestecați sosul picante, marmelada și coaja de portocale în tigaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Reduceți căldura la minim. Gatiti 10 minute sau pana cand carnea de porc este fierta.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru muschiul de porc. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Ai putea încerca Parducci Small Lot Pinot Noir New Label Wine. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vin Parducci Lot Mic Pinot Noir New Label
Pinot Noir oferă arome de zmeură suculentă, coaptă și căpșuni. Aromele sale de fructe de pădure sunt pline și bogate la palat, reluând o notă de cedru în final. Savurați acest vin roșu cu corp mediu cu somon la grătar, muschi de porc și bucăți fine de carne roșie.