Muschi de porc portocale cu ceapa caramelizata

Muschi de porc portocale cu ceapa caramelizata
Muschii de porc portocale cu ceapa caramelizata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 231 de calorii , 24 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,3 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei de măsline, muschi de porc, ceapă și sos picante. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 57% . Rețete similare sunt muschii de curcan cu ceapă caramelizată , muschii de curcan cu ceapă caramelizată și muschii de porc glazurați cu portocale .

Instrucțiuni

1
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smantana Sau Smantana MexicanaSmantana Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
2
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenește bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
4
Încălziți uleiul rămas în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smantana Sau Smantana MexicanaSmantana Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
5
Adăugați ceapa și gătiți timp de 15 minute sau până se rumenește bine, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
6
Amestecați sosul picante, marmelada și coaja de portocale în tigaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Reduceți căldura la minim. Gatiti 10 minute sau pana cand carnea de porc este fierta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru muschiul de porc. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Ai putea încerca Parducci Small Lot Pinot Noir New Label Wine. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vin Parducci Lot Mic Pinot Noir New Label
Vin Parducci Lot Mic Pinot Noir New Label
Pinot Noir oferă arome de zmeură suculentă, coaptă și căpșuni. Aromele sale de fructe de pădure sunt pline și bogate la palat, reluând o notă de cedru în final. Savurați acest vin roșu cu corp mediu cu somon la grătar, muschi de porc și bucăți fine de carne roșie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista