Musaka

Musaka
Mussaka ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 198 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare sunt .

Instrucțiuni

1
Se adauga usturoiul si vinetele, iar saut pentru aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția mentei, și aduceți la fierbere. Dați focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de aproximativ 30-40 de minute, până când vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Se servește presărat cu mentă proaspătă tocată. L-am servit ca fel principal peste cuscus, dar l-ați putea servi cu o pâine integrală sau pita sau singur ca aperitiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista