Musaka
Mussaka ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 198 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare sunt .
Instrucțiuni
Se adauga usturoiul si vinetele, iar saut pentru aproximativ 3 minute mai mult.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția mentei, și aduceți la fierbere. Dați focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de aproximativ 30-40 de minute, până când vinetele sunt fragede.
Se servește presărat cu mentă proaspătă tocată. L-am servit ca fel principal peste cuscus, dar l-ați putea servi cu o pâine integrală sau pita sau singur ca aperitiv.