Murătură Rapidă De Kohlrabi Mărunțită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să murați rapid Kohlrabi mărunțit. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 120 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de guli-Rabe, ghimbir, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Murături De Ridiche Și Guli-Rabe, Murături De Dovlecei, Ridichi Și Guli-Rabe, și CSA Box # 4: rețetă rapidă de salată "kim Chi" de Kohlrabi.
Instrucțiuni
Spălați și uscați borcane de două litri. Pune deoparte.
Curățați și tăiați becurile de guli-Rabe. Folosind un feliator de mandolină sau un robot de bucătărie, feliați cohlrabi în bețișoare subțiri.
Împărțiți bucățile uniform între cele două borcane.
Combinați oțetul, apa, mierea, sarea de murat, ghimbirul, usturoiul, boabele de piper negru și fulgii de chili roșii într-o cratiță medie și dați la fiert.
Odată ce saramura fierbe energic, scoateți-o de pe foc și turnați cu grijă saramura peste cohlrabi.
Așezați capacele pe borcane și lăsați-le să stea până se răcește.
Odată ce borcanele sunt reci la atingere, puneți la frigider murăturile și mâncați cu salate, sandvișuri sau preparate din carne.