Murături De Tei

Murături De Tei
Murăturile de var necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 676 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, castraveți, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cum să murăm murăturile (murături la frigider adică), Murăturile tatălui, și D. I. Y. Murături pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați castraveții pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2
Combinați feliile de castraveți, varul de murat și apa pentru a le acoperi într-o oală de nonaluminiu; se amestecă bine. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți castraveții; clătiți cu apă rece și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați apă rece proaspătă pentru a acoperi și lăsați să stea 1 oră. Repetați procedura de 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scurgeți castraveții și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Combinați oțetul și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se toarnă amestecul de oțet peste castraveți în oală; acoperiți și lăsați să stea 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Aduceți castraveții și amestecul de oțet la fierbere la foc mediu; acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ușor, 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Împachetați castraveții în borcane fierbinți, sterilizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
10
Se toarnă amestecul de oțet peste castraveți, umplând la 1/2 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
11
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
12
Procesați în baie de apă fierbinte 5 minute. Refrigerați murăturile după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista