Murături De Tei
Murăturile de var necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 676 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, castraveți, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cum să murăm murăturile (murături la frigider adică), Murăturile tatălui, și D. I. Y. Murături pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați castraveții pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Combinați feliile de castraveți, varul de murat și apa pentru a le acoperi într-o oală de nonaluminiu; se amestecă bine. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 12 ore.
Scurgeți castraveții; clătiți cu apă rece și reveniți la oală.
Adăugați apă rece proaspătă pentru a acoperi și lăsați să stea 1 oră. Repetați procedura de 2 ori.
Scurgeți castraveții și reveniți la oală.
Combinați oțetul și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se toarnă amestecul de oțet peste castraveți în oală; acoperiți și lăsați să stea 6 ore sau peste noapte.
Aduceți castraveții și amestecul de oțet la fierbere la foc mediu; acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ușor, 35 de minute.
Împachetați castraveții în borcane fierbinți, sterilizate.
Se toarnă amestecul de oțet peste castraveți, umplând la 1/2 inch de sus.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
Procesați în baie de apă fierbinte 5 minute. Refrigerați murăturile după deschidere.