Murături De Mărar Cu Usturoi
Murăturile de mărar de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 39 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1583 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, boabe de piper, semințe de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Murături De Mărar Cu Usturoi, Murături De Mărar Cu Usturoi, și Crock Pot Usturoi Marar Muraturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine borcanele în apă caldă și săpun. Dacă intenționați să faceți murături stabile la raft, pregătiți o cutie de baie cu apă clocotită. Puneți capacele proaspete ale borcanelor de conserve într-o cratiță mică cu 3 inci de apă și puneți-le la foc mic.
Spălați și uscați castraveții kirby.
Îndepărtați capătul florii.
Tăiați în chipsuri, sulițe sau lăsați întregi, în funcție de preferințe.
Combinați oțetul, apa și sarea în tigaia cu sos și aduceți la fierbere.
Împărțiți în mod egal căței de usturoi, semințe de mărar, boabe de piper negru și fulgi de chili roșii între borcane. Împachetați castraveții pregătiți în borcane cât de strâns puteți, fără a-i zdrobi.
Se toarnă saramura în borcane, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch (adică spațiul dintre suprafața saramurii și marginea borcanului).
Îndepărtați bulele de aer din borcane atingându-le ușor. De asemenea, puteți utiliza un bețișor de lemn sau o ustensilă din plastic pentru a ajuta la îndepărtarea bulelor încăpățânate.
Ștergeți jantele și aplicați capacele și benzile (nu le înșurubați prea strâns).
Dacă procesați borcane pentru stabilitatea raftului, coborâți borcane în vasul dvs. de procesare. Când apa revine la fierbere, setați un cronometru timp de 10 minute.
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din vasul de conserve și lăsați-le să se răcească. Când borcanele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, verificați sigiliile.
Dacă alegeți să nu vă procesați borcanele, lăsați-le să se răcească înainte de a le pune în frigider. Rețineți că borcanele dvs. se pot sigila în timpul procesului de răcire. Cu toate acestea, fără procesul de baie de apă clocotită, asta nu înseamnă că sunt stabile la raft. Încă la frigider.
Lăsați murăturile să se odihnească cel puțin o săptămână înainte de a mânca.