Murături De Mărar
Marar muraturi este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 9 porții. Acest fel de mâncare are 27 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 240 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, mărar, semințe de mărar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 968 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Marar muraturi de borcan, Murături De Mărar, și Murături De Mărar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați sarea și apa într-un ulcior și amestecați până când sarea s-a dizolvat.
Clătiți bine castraveții și tăiați tulpina de capăt a florii. Pune deoparte.
Așezați boabele de piper, fulgii de piper, usturoiul, semințele de mărar și mărarul proaspăt într-un vas de 1 galon.
Adăugați castraveții în ciob deasupra aromelor.
Se toarnă amestecul de saramură peste castraveți pentru a acoperi complet.
Turnați apa rămasă într-o pungă de plastic ziptop de 1 galon și sigilați.
Așezați punga deasupra murăturilor, asigurându-vă că toate sunt complet scufundate în saramură. Amplasat într-un loc răcoros și uscat.
Verificați crock-ul după 3 zile. Fermentarea a început dacă vedeți bule care se ridică în vârful crock-ului. După aceasta, verificați zilnic crock-ul și îndepărtați orice gunoi care se formează. Dacă se formează spumă pe punga de plastic, clătiți-o și reveniți în partea de sus a crock-ului.
Fermentația este completă atunci când murăturile au un gust acru și bulele au încetat să crească; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 6 până la 7 zile. Odată ce se întâmplă acest lucru, acoperiți vasul liber și puneți-l la frigider timp de 3 zile, degresând zilnic sau după cum este necesar. A se păstra până la 2 luni la frigider, degresând după cum este necesar. Dacă murăturile ar trebui să devină moi sau să înceapă să ia un miros, acesta este un semn de deteriorare și ar trebui aruncate.