Murături De Anghinare Din Ierusalim

Murături De Anghinare Din Ierusalim
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați murăturile de anghinare din Ierusalim. Această rețetă servește 4 și costă 4,72 USD pe porție. O porție conține 354 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, turmeric, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine, și Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sucul de lămâie într-un castron mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Cojiți anghinarea de Ierusalim și tăiați-o în runde groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
3
Transferați ca tăiat în apă acidulată (pentru a preveni decolorarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Aduceți oțet, zahăr, apă, semințe de muștar, turmeric, cayenne și 1 1/2 linguriță sare la fierbere într-o cratiță medie nereactivă, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Se răcește saramura la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Gatiti topinamburul si ceapa intr-o oala mare cu apa clocotita 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se scurge și se întinde pe un prosop de bucătărie pentru a se răci. Puneți legumele într-un vas de sticlă sau ceramică și turnați saramură peste ele. Greutate legume cu o farfurie mică pentru a păstra scufundat, apoi se acoperă castron bine. Se răcește, amestecând o dată sau de două ori pe zi, cel puțin 1 săptămână (pentru a permite dezvoltarea aromelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Murăturile pot fi răcite până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista