Murături De Anghinare Din Ierusalim
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați murăturile de anghinare din Ierusalim. Această rețetă servește 4 și costă 4,72 USD pe porție. O porție conține 354 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, turmeric, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine, și Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim.
Instrucțiuni
Se amestecă sucul de lămâie într-un castron mare cu apă rece.
Cojiți anghinarea de Ierusalim și tăiați-o în runde groase de 1/2 inch.
Transferați ca tăiat în apă acidulată (pentru a preveni decolorarea).
Aduceți oțet, zahăr, apă, semințe de muștar, turmeric, cayenne și 1 1/2 linguriță sare la fierbere într-o cratiță medie nereactivă, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Se răcește saramura la temperatura camerei.
Gatiti topinamburul si ceapa intr-o oala mare cu apa clocotita 1 minut.
Se scurge și se întinde pe un prosop de bucătărie pentru a se răci. Puneți legumele într-un vas de sticlă sau ceramică și turnați saramură peste ele. Greutate legume cu o farfurie mică pentru a păstra scufundat, apoi se acoperă castron bine. Se răcește, amestecând o dată sau de două ori pe zi, cel puțin 1 săptămână (pentru a permite dezvoltarea aromelor).
Murăturile pot fi răcite până la 1 lună.