Murături De Anghinare Din Ierusalim

Murături De Anghinare Din Ierusalim
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați murăturile de anghinare din Ierusalim. Această rețetă servește 4 și costă 4,72 USD pe porție. O porție conține 354 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, turmeric, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine, și Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sucul de lămâie într-un castron mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Cojiți anghinarea de Ierusalim și tăiați-o în runde groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
3
Transferați ca tăiat în apă acidulată (pentru a preveni decolorarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Aduceți oțet, zahăr, apă, semințe de muștar, turmeric, cayenne și 1 1/2 linguriță sare la fierbere într-o cratiță medie nereactivă, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Se răcește saramura la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
TurmericTurmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Gatiti topinamburul si ceapa intr-o oala mare cu apa clocotita 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se scurge și se întinde pe un prosop de bucătărie pentru a se răci. Puneți legumele într-un vas de sticlă sau ceramică și turnați saramură peste ele. Greutate legume cu o farfurie mică pentru a păstra scufundat, apoi se acoperă castron bine. Se răcește, amestecând o dată sau de două ori pe zi, cel puțin 1 săptămână (pentru a permite dezvoltarea aromelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Murăturile pot fi răcite până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista