BlackBerry Jalapeno glazurate muschiulet de porc ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta felul principal. O porție conține 361 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare kosher, conserve de mure și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi conservele, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Amprentă Plină De Gem ca desert. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mușchi De Porc Glazurat De Mure, Mușchi De Porc La Grătar Cu Mure, și Muschiulet De Porc Balsamic De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiuni galoane, dizolvați 1/4 cană de sare în apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați oțetul, fulgii de ardei roșu, zahărul brun, cuburile de gheață și carnea de porc. Saramură pentru exact 20 de minute. Carnea de porc devine măcinată dacă este sărată mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Umăr
Gummy Salvatori De Viață
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Între timp, pregătiți glazura Jalapeno de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o. Frecați carnea de porc cu uleiul de măsline și condimentați cu 1 linguriță de sare și piper negru proaspăt crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
7
Adăugați filetul de porc și gătiți timp de 6 minute pe fiecare parte, rumenindu-se uniform, iar temperatura internă înregistrează 135 de grade F pe un termometru citit instantaneu. În acest moment, întindeți uniform 1/4 cană de glazură peste carnea de porc. Gatiti inca 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți carnea de porc de pe foc pe o tăietură și păstrați-o caldă tentată cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Placă De Tăiere
9
Feliați carnea de porc, aranjați feliile pe un platou de servire și serviți cu glazura caldă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Adăugați untul într-o cratiță la foc mediu-mare. Odată topit, adăugați jalapenos și usturoi și sotati timp de 3 până la 4 minute. Se amestecă conservele de mure și 1 cană de vin și se combină bine. Se fierbe până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați amidonul de porumb în restul de 1/4 cană de vin roșu într-un bol mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Semințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Turnați amestecul de amidon de porumb în tigaie și gătiți încă 5 până la 6 minute. Păstrați glazura caldă până la servire.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care îl puteți încerca este Avinyo Cava brut Reserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.