Muraturi Jamaicane Jardini

Muraturi Jamaicane Jardini
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Murăturile jamaicane Jardini Otrivre ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 309 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de boabe de piper, morcovi, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Muraturi Jamaicane Jardini, Jardini De Pui, și Cum să murarea muraturi (muraturi frigider, care este).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, albiți conopida timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge și se lasă să se răcească.
3
Într-un borcan rezistent la căldură de 2 1/2 litri sau câteva borcane mai mici, împachetați conopida, morcovii, ardeiul gras, ardeii iute, căței de usturoi, crengute de cimbru și felii de ghimbir, alternându-le într-un model atractiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
În cratiță, combinați oțetul, ienibaharul, zahărul, sarea și boabele de piper și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat până se dizolvă zahărul. Puneți lichidul de decapare în borcan. Dacă este necesar, adăugați mai mult oțet pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
PolonicPolonic
5
Lăsați murăturile să se răcească, apoi acoperiți cu un capac și refrigerați până când sunt foarte aromate, cel puțin 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista