Multi mince

Multi carne tocată ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 8. O porție conține 261 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 46 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, carne de vită, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hot Kangaroo Carne Tocată (Aka Fierbinte Skippy Carne Tocată), Smoothie Cu Mai Multe Fructe, și Salată Multicoloră.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă. Când este fierbinte, introduceți tocatul și gătiți timp de 10 minute până se rumenesc peste tot, rupând orice bulgări cu spatele unei linguri. Sfat pe o farfurie. Poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi.
Adăugați slănina în tigaie cu ceapa și usturoiul, apoi gătiți timp de 7 minute până când slănina este gătită și ceapa se înmoaie. Întoarceți tocatul în tigaie, apoi turnați vinul roșu, bulionul și frunzele de cimbru. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți timp de 30 de minute până când tocatul este fraged și sosul s-a redus. Odată răcit, poate fi înghețat până la 3 luni.