Muhammara
Această rețetă servește 1 și costă 5,74 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 2015 calorii, 28G de proteine, și 155g de grăsime pe porție. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de chimen măcinat, ulei de măsline extravirgin, pastă de chili sirian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Muhammara, Muhammara, și Muhammara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pesmetul într-un castron împreună cu uleiul de măsline și tahini, amestecați pentru a combina, apoi acoperiți-l și lăsați-l la temperatura camerei peste noapte pentru ca uleiul să se înmoaie în pesmet. A doua zi, prăjiți nucile pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 de grade până se rumenesc. Aveți grijă să nu le ardeți.
Adăugați nucile într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt aproximativ textura pesmetului.
Adăugați nucile în pesmet.
Scoateți semințele și tulpinile din ardei și apoi tocați aproximativ.
Adăugați ardeii în robotul de bucătărie împreună cu ceapa, pasta de chili și pasta de roșii. Pulsați până când ardeii și ceapa sunt tocate fin, dar nu sunt complet curățate.
Adăugați amestecul de ardei împreună cu melasa de rodie, chimenul și sarea în pesmet. Se amestecă amestecul pentru a combina. Reglați melasa de rodie și sarea după gust. Pentru a servi, întindeți muhammara într-o farfurie sau un castron puțin adânc. Faceți un model de vârtej deasupra și stropiți cu ulei de măsline.