Muffins Java

Muffins Java
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Brioșele Java ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 217 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, zahăr brun, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez Java, Brandy Javan Gheață, și Cacao Java pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 375 int. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun până se sfărâmă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Adăugați ouă; se amestecă bine. Bate în sos de mere. Într-un castron mic, amestecați laptele de unt, cafeaua, granulele de cafea și vanilia până când granulele sunt dizolvate; adăugați treptat la amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Se adaugă în amestecul de unt; se amestecă doar până se umezește. Îndoiți 1/4 cană de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
5
Înveliți cupele de brioșă cu spray de gătit sau folosiți garnituri de hârtie; umpleți trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
6
Se presară cu pecanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
7
Coaceți 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista