Muesli Bars I
Muesli baruri I este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână miere, unt, alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Muesli La Cuptor, Batoane De Muesli De Piersici Cu Unt Brun, și Musli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 11x7 inch.
În tigaie cu sos mediu, la foc mic, combinați untul sau margarina, zahărul brun și mierea. Gatiti, amestecand, pana cand untul sau margarina se topesc si zaharul se dizolva.
Adăugați ovăz, nuci, nucă de cocos și semințe de susan.
Se amestecă cu o lingură de lemn până se combină bine. Apăsați uniform amestecul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 15 până la 18 minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul se rumeneste.
Se lasă să se răcească în tigaie și se taie în bare.