Muddle De Pește Carolina Infuzat Cu Slănină

Muddle De Pește Carolina Infuzat Cu Slănină
Nevoie de o curs principal fără lactate? Muddle de pește Carolina infuzat cu Bacon ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 9,21 USD pe porție. O porție conține 941 calorii, 72g de proteine, și 46G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, tulpini de țelină, jalapeincloro și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Orez Carolina Cu Bacon Fiert, The Strawberry Muddle, și Ananas Ghimbir Muddle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați coji de creveți și gătiți, amestecând continuu, până la roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3
Adăugați 3 căni de apă și aduceți la foc mic. Gatiti usor pana cand lichidul se reduce la 2 cani. Tulpina stoc, aruncarea cojilor. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți separat stocul și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
4
Legați crenguțele de cimbru și frunzele de dafin într-un pachet cu sfoară de bucătărie; pus deoparte. Pulsați roșiile cu sucuri într-un robot de bucătărie până la forme pure groase; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Încălziți slănina într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mic; gătiți, amestecând ocazional, până când o parte din grăsime este redată și slănina abia începe să fie crocantă, 10-15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; rezervați 2 linguri de picături de slănină pentru crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
6
Adăugați țelină, morcovi, ceapă și praz în oală. Creșteți căldura la mediu și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați usturoi, jalapeo și pachet de plante; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
8
Adăugați roșii rezervate pure; gatiti, amestecand des, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
9
Adăugați bulion de creveți (sau, dacă omiteți primul pas, adăugați 2 căni de bulion de pește sau suc de scoici) și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu CoziCreveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
10
Adăugați cartofii și slănina gătită și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Condimentați tocană cu sare, piper și sos de ardei iute, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Bacon GătitBacon Gătit
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
TocanăTocană
11
Adăugați pește și creveți; aduceți la foc mic. Acoperi; gatiti pana cand pestele si crevetii sunt doar Opaci in centru, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
12
Între timp, periați grăsimea de slănină pe pâine prăjită pentru a face crutoane. Polonic se amestecă în boluri peste grâu sau orez, se presară pătrunjel și se ornează fiecare bol cu un cruton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
CrutoaneCrutoane
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista