Mucegaiul de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 211 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,15 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 14 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de gelatină de căpșuni, nuci pecan, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Mucegai De Căpșuni, Mucegai Înger De Căpșuni, și Mucegai De Banane Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă gelatina apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
2
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția smântânii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
3
Se toarnă jumătate din amestec într-o formă de salată; se lasă să se răcească până se întărește. Acoperiți cu un strat de smântână, apoi acoperiți cu jumătatea rămasă a amestecului. Se dă la frigider până când este ferm.