Mucegai Condimentat De Nucă De Cocos-Cireș
Spiced mucegai de nucă de cocos-cireșe ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 386 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mucegai Condimentat De Afine-Portocaliu, Mucegai De Migdale-Cireșe, și Stratificat Bing Cherry Mold pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați cireșele, rezervând suc (aproximativ 2 linguri.).
Presărați gelatină peste 1 cană de lapte de cocos într-un castron mediu.
Între timp, aduceți zahărul, următoarele 2 ingrediente, cardamomul (dacă doriți) și restul de 3 căni de lapte de cocos la foc mic într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecând constant.
Se toarnă amestecul fierbinte de nucă de cocos peste amestecul de gelatină. Se amestecă până se dizolvă gelatina. Se amestecă sucul de cireșe rezervat.
Lăsați să stea 20 de minute.
Ungeți ușor o matriță de gelatină cu 6 căni cu spray de gătit; așezați cireșele într-un singur strat în fundul matriței.
Se toarnă suficient amestec de gelatină peste cireșe pentru a acoperi la jumătate. Se răcește 20 până la 30 de minute sau până când este ușor setat. (
Lăsați amestecul de gelatină rămas să stea la temperatura camerei.)
Turnați încet suficient amestec de gelatină rămas în matriță doar pentru a acoperi cireșele. Se răcește 20 până la 30 de minute sau până când este ușor setat.
Se toarnă încet amestecul de gelatină rămas în matriță și se răcește 6 ore sau până când este ferm.
Rulați ușor un cuțit mic în jurul marginii exterioare a matriței pentru a rupe sigiliul. Scufundați fundul mucegaiului în apă caldă timp de aproximativ 10 secunde. Desfaceți pe o farfurie de servire.
* Cireșele proaspete fără sâmburi pot fi înlocuite. Omiteți sucul de cireșe în pas
Notă: Am testat cu lapte de cocos Thai Kitchen.