Mozzarella Proaspătă Antipasti
Fresh Mozzarellan Antipasti ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $ 3.61 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, oțet balsamic, mozzarella bocconcini și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola, Sandvișuri proaspete de Mozzarella pentru 2, și Salată Proaspătă De Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 6 căni de apă, vinul, morcovii, țelina, usturoiul, ceapa, frunza de dafin și garni de buchet într-o oală mare și dați la fiert. Apoi reduceți la foc mic și gătiți timp de 30 de minute. Se strecoară și se lasă deoparte.
Pentru legume: tăiați și curățați anghinarea în inimă și îndepărtați sufocarea. Aruncați inimile de anghinare într-un bol cu apă cu o stoarcere de suc proaspăt de lămâie pentru a preveni oxidarea.
Gatiti inimile de anghinare in stocul de legume pana cand sunt fragede, 6-8 minute. Se răcește la frigider până este gata de servit.
Tăiați anghinarea în bucăți de mărimea mușcăturii și aruncați într-un bol cu puțină sare, piper, câteva picături de ulei de măsline, pătrunjelul, fulgii de ardei roșu, puțin suc de lămâie, câteva ciupituri zahăr și un strop de oțet de vin roșu.
Tăiați roșiile și marinați cu puțină sare și piper, câteva picături de ulei de măsline și puțin oțet de vin roșu.
Se încălzește oțetul balsamic într-o cratiță mică și se fierbe la foc mediu până se reduce la un sirop. Răciți oțetul balsamic redus până când este gata de servit.
Alternați roșiile, anghinarea, frunzele de busuioc și mozzarella pe fiecare frigăruie.
Stropiți puțină reducere balsamică peste fiecare frigăruie și condimentați cu sare și piper.
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.