Mozza Fruit Skewers

Mozza Fruit Skewers
Mozza Fruit Skewers este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 1 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați struguri, baton de brânză mozzarella parțial degresat, frigarui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și ei Mozza-Pui Benzi, Avocado Mozza Puffs, și Mozza Mediteraneană-Pui.

Instrucțiuni

1
Tăiați bastonul de brânză în 4 bucăți. Filetați brânza, bucățile de ananas, jumătățile de căpșuni și strugurii pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista