Mousse Marsala și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure

Mousse Marsala și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure
Mousse Marsalan și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de extract de vanillan, frișcă, marsala importată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mousse Marsalan și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure, Mousse de brânză Mascarpone și fructe de pădure, și Tort De Fructe De Ciocolată Cu Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul, 1/3 cană Marsala și gălbenușurile de ou pentru a se amesteca într-un castron mare de metal. Așezați peste tigaia cu apă care fierbe abia (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți constant până când amestecul se îngroașă și termometrul înregistrează 160 de litri F, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Așezați vasul peste vasul mare umplut cu gheață; continuați să bateți până când zabaglione se răcește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateți mascarpone pentru a slăbi într-un alt castron mare; în 3 adăugiri, pliați zabaglione. Bateți smântâna, vanilia și scorțișoara într-un castron mic până se formează vârfuri moi; pliați în zabaglione.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Presărați fâșii de tort cu 3 linguri rămase Marsala. Aranjați 4 benzi în fiecare din cele 6 pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
5
Presărați câteva zmeură peste; se acoperă cu 1/2 cană mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
6
Presărați zmeura rămasă peste. Capac; se răcește 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista