Mousse de somon afumat sau fiert cu sos de mărar

Mousse de somon afumat sau fiert cu sos de mărar
Mousse de somon afumat sau fiert cu sos de mărar este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 588 calorii, 12g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți somon, sare, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Mousse de somon fiert cu sos de mărar, Ouă fierte și somon afumat cu mărar Bearnaise, și Somon fiert și sos de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o matriță de pește cu 6 căni cu unt sau maioneză. Înmuiați gelatina în 1/4 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Bomboane RuntsBomboane Runts
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Adăugați 1/2 cană apă clocotită și amestecați bine, până când gelatina s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați maioneza, sucul de lămâie, sucul de lămâie, ceapa, sosul fierbinte, ardeiul și sarea și amestecați bine. Îndoiți somonul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Adăugați frișca și plierea continei până când totul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
5
Se toarnă amestecul în matrița pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Pentru a face sosul de mărar, combinați toate ingredientele într-un bol mediu. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Când este gata de servit, desfaceți mousse-ul pe o farfurie mare. Luați feliile de lămâie și creați o "coadă" pe spatele peștelui. Înconjurați mousse-ul cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Serviți sosul de mărar într-un bol de sticlă lângă mousse de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista