Mousse de ghimbir-iaurt cu bezea de fistic

Mousse de ghimbir-iaurt cu bezea de fistic
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Mousse de ghimbir-iaurt cu bezea de fistic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 168 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ghimbir, smântână grea, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Mousse de ghimbir-iaurt cu bezea de fistic, Mousse de lămâie-ghimbir și tuiles de fistic, și Parfait De Pere Tăiat Cubulețe Cu Mousse De Iaurt Grecesc Și Fursecuri Cu Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft încentrul cuptorului;preîncălziți la 250 de metri pătrați. Folosind un mixer electric, bateți albușurile de ou și cremade tartru într-un castron mare până se formează vârfuri moi.Bate în vanilie. Bateți treptat în amidon de porumb,apoi zahăr, câte 1 lingură pe rând; continuați săbate până se formează vârfuri rigide. Îndoiți fisticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nuci De FisticNuci De Fistic
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Întindeți bezea pe hârtie pergament într-un strat de 1/3" (bezea nu va acoperi complet pergamentul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Coaceți bezea până când este crocantă,aproximativ 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați să se răcească, apoi spargețibucăți mici. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Depozitați etanș.
1
Combinați zahărul, ghimbirul și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică.Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole.Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecândpână când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
GhimbirGhimbir
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți cratițade la foc și lăsați să se infuzeze timp de 30 de minute.Aruncați fasolea. Acoperiți și răciți siropul de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SiropSirop
3
Într-un castron mic, amestecați iaurtul,smântâna și siropul de ghimbir doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
IaurtIaurt
CremăCremă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Puneți amestecul într-o frișcă canister.DO înainte: se poate face cu 4 ore înainte.Chill. Distribuiți în boluri conforminstrucțiunile producătorului. (Alternativ, dublați ingredientele și bateți crema răcităpână se formează vârfuri rigide, apoi bateți în iaurtși sirop. Puneți amestecul în boluri.) Se acoperă cu bezea de fistic mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
CremăCremă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se ornează cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista